IndeksLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Share

Mistrzowie Gry, czyli kto tak naprawdę chcę nam urwać głowę

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
AutorWiadomość
Growlithe
WILCZUR | POZIOM E

Growlithe

Liczba postów : 178

Mistrzowie Gry, czyli kto tak naprawdę chcę nam urwać głowę Empty
PisanieTemat: Mistrzowie Gry, czyli kto tak naprawdę chcę nam urwać głowę   Mistrzowie Gry, czyli kto tak naprawdę chcę nam urwać głowę EmptyCzw Wrz 10, 2015 9:56 pm

MISTRZOWIE GRY
Mistrz Gry (MG) to osoba odpowiedzialna za wartką akcję na fabule forum. Prowadzi misje, sędziuje walki, zgrabnie wprowadza nowe wątki. Reasumując: robi wszystko, aby nie było nudno. I robi to naprawdę dobrze.
Los: MG odpowiedzialny jedynie za wątki fabularne (wydarzenia).

Dodatkowe informacje:
Mistrz Gry jest odpowiedzialny za fabułę na forum. Nieważne czy prowadzi misje (MG) czy wydarzenia fabularne (Los).
Zgłoszenie na tę funkcję to deklaracja aktywności ― MG, którzy będą zaniedbywać zaczęte przez siebie wątki, zostaną zdegradowani. Przyjmuje się, że powinien pojawić się co najmniej jeden post w ciągu 48 godzin, chyba że Mistrz Gry ustalił z uczestnikiem/uczestnikami inny przedział czasowy. W takim przypadku uprasza się MG o krótką wzmiankę o tym w pierwszym poście, by Naczelnik Misji nie nękał bez powodu.
Mistrz Gry po zakończeniu misji ma obowiązek dopilnować użytkownika, by uwzględnił obrażenia postaci, jeśli ta została ranna.
W razie możliwości omijamy sytuacje, w których MG prowadzi misje uczestnikom z grupy, w której jest jego postać. Innymi słowy: starajmy się, aby MG-Łowca nie sędziował walk uczestnikom-Łowcom, MG-DOGS uczestnikom-DOGS itp.

Wynagrodzenie:
Po pięciu dłuższych misjach (m.in. 3 strony w temacie) lub dziesięciu mniejszych (do 3 stron) MG automatycznie otrzymuje pochwałę. Więcej o pochwałach w tym temacie.
Powalająca na łopatki satysfakcja i spełnienie.
Spis Mistrzów Gry
W nawiasach zostały umieszczone kody kolorów, jakimi posługuje się dany MG.

Mistrz Gry:
Growlithe (#5B4643)
Nathair (#993333)
Gavran (#FF6633)
Blight (#990000)
Taihen Shi (#003333)
Marcelina (#996666)
Natalie (#660066)
Ciro (teal)
Sleipnir (#006633)
Yuu (#2A3A4A)
Luka (#990033)